Even creatief er tussenuit? Doe mee aan een leuke gratis workshop!

Heb je zin om creatief bezig te zijn? Het NN DE Café verzorgt regelmatig leuke, gratis workshops door inspirerende professionals. Schuif gezellig aan!

Activiteiten & Kunst

Heb jij de koninklijke katten al gezien in het café?

Op de muur in het NN DE Café zijn drie bijzondere kattenportretten afgebeeld. Deze verstilde portretten doen denken aan vorstelijke schilderijen uit de Gouden Eeuw. De portretten zijn het werk van de Nederlandse fotograaf Marie Cécile Thijs en vormen onderdeel van de tentoonstelling ‘Kattenliefde. Negen levens in de kunst’.

 De tentoonstelling is tot en met 14 januari 2018 te bewonderen in de Kunsthal Rotterdam en is zeker de moeite waard om te bezoeken. De tentoonstelling toont zowel klassieke topstukken als hedendaagse werken. Daarnaast verkent de tentoonstelling wat de kat zo aantrekkelijk maakt en hoe kunstenaars de kat sinds halverwege de negentiende eeuw hebben afgebeeld. Als ambassadeur van de Kunsthal Rotterdam is Nationale-Nederlanden trots een bijdrage te leveren aan deze meest aaibare tentoonstelling van het jaar.

De innovatieve jas van Pauline

 

Pauline is een Nederlandse modeontwerpster met een uniek verhaal. Ze maakt geen onderscheid tussen stof en elektronica. Op deze manier verweeft zij mode en techniek in haar ontwerpen, waardoor bijzondere creaties ontstaan. Zo maakt Pauline jassen met zonnepanelen die energie opwekken, hardloopshirts die licht geven en kleding die intelligent is. Vanwege haar unieke verhaal is zij te zien in de campagne van Nationale-Nederlanden. Zie hier haar video. De jas met zonnepanelen van Pauline uit de video is vanaf 1 september te zien in het NN DE Café. Wil je meer weten over Pauline en haar unieke ontwikkelingen, neem een kijkje op www.paulinevandongen.nl