Contact

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station is het Centraal Station van Rotterdam. U verlaat het station via de ingang aan de delftseplein/centrumzijde. U ziet voor u de twee hoge torens van kantoorgebouw Delftse Poort van Nationale-Nederlanden. Aan het stationsplein op de begane grond (achter de tramhaltes) ziet u het Café al liggen.

Met de metro neemt u de Noord-Zuidlijn, Centraal Station is het eindpunt. Als u gebruik maakt van de Oost-Westlijn moet u overstappen op de Noord-Zuidlijn. Dit kan op het metrostation Churchillplein. U gaat dan naar het metroperron Beurs en neemt de metro richting Centraal Station. Bij de uitgang staat u meteen op de stoep van het kantoor Delftse Poort.

Met de auto vanuit de richting Den Haag/Amsterdam (A13)

U houdt rechts aan als u het Kleinpolderplein nadert en neemt dan het viaduct richting Rotterdam-Centrum. U rijdt daarna over de Stadhoudersweg. Bij de splitsing Stadhoudersplein houdt u rechts aan en rijdt u via de Schiekade rechtstreeks naar het Hofplein. Op het Hofplein gaat u rechtsaf, het Weena op. Voorbij de tweede zijstraat rechts, staat het kantoorgebouw Delftse Poort van Nationale-Nederlanden. Aan het stationsplein, op de begane grond, ziet u het NN DE Café. U kunt in de omgeving parkeren in diverse parkeergarages.

Met de auto vanuit de richting Breda (A16)

Na de Van Brienenoordbrug gaat u rechtdoor. Aan het eind van de A16, bij het Terbregseplein, volgt u de A20, richting Den Haag. Op de A20 neemt u bij het Schieplein afslag 14 (Rotterdam-Centrum). Via de Schieweg en de Schiekade rijdt u daarna rechtstreeks naar het Hofplein. Op het Hofplein gaat u rechtsaf, het Weena op. Voorbij de tweede zijstraat rechts, staat het kantoorgebouw Delftse Poort van Nationale-Nederlanden. Aan het stationsplein, op de begane grond, ziet u het NN DE Café. U kunt in de omgeving parkeren in diverse parkeergarages.

Adres

Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café
Stationsplein 25
3013 AJ Rotterdam

Postadres

Weena 505
3013 AL Rotterdam

Werken bij NN DE Café?

Kijk hier of er vacatures zijn.

Contactformulier

Heb je vragen of suggesties voor het NN DE Café? Laat het ons weten en vul het onderstaande contactformulier in.

Bedankt!

Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.

    Openingstijden


    Ma. t/m Vr. 07:00 tot 19:00 uur
    Zaterdag 08:30 tot 19:00 uur
    Zondag 08:30 tot 19:00 uur